Ons team

IMG_1116

Kerim is 51 jaar oud en de oudste broer. Hij is zeer gemotiveerd en blijft altijd lachen. In de afgelopen 26 jaar heeft hij samen met zijn broertje Coskun, 1.352 koeien, 676 kalven, 40.560 lammen en 1.352.000 kippen voorbereidt. Hierdoor heeft hij de essentiƫle technieken onder de knie en is een representatief betrouwbare slager!

IMAG0668

Kenan is 50 jaar oud en houd zich voornamelijk bezig met het bestellen en aanvullen van de voorraad. Daarnaast gaat hij nagenoeg elke dag naar de groothandel om verse groenten, fruit, planten en bloemen te halen. Hij weet veel over de consumptie en verzorging van deze producten. Kenan voert zijn werk met veel plezier uit en is meer bezig met zijn hobby dan werken!

IMG_1172

Coskun is 48 jaar oud en werkt samen met zijn broer Kerim in de slagerij. Ook Coskun werkt al ruim 26 jaar als uw betrouwbare slager. Hij weet precies welke vlees waar goed voor is en hoe u deze het beste kunt voorbereiden. Naast het kleinsnijden van het vlees houd hij zich ook bezig met al het papierwerk en communicatie met de accountant.

Bekir is 42 jaar oud en is werkzaam in Firat 2. Hij heeft een grote last en verantwoordelijkheid op zijn schouders. Bekir zorgt voor de aanvulling van de gehele voorraad. Bekir is heel sociaal en heeft altijd een glimlach op zijn gezicht.

IMG-20151125-WA0008

Hadin is met een leeftijd van 33 de jongste broertje. Hij werkt allround en is op alle opzichten bedreven. Hadin is met name verantwoordelijk voor het aanvullen van zuivel, groente en fruit producten. Achter de kassa communiceert hij enorm veel met de klanten en is hij geliefd.

Celal is 40 jaar oud en is onze neef. Hij is erg actief bezig en werkt daarom in alle afdelingen. U kunt hem overal in de winkel tegenkomen. Als een hele rek met producten hem niet bevalt twijfelt hij niet om deze leeg te halen, schoon te maken en opnieuw in te richten.

Ruhi Sorgucu

Ruhi is ook onze neef en is 35 jaar oud. Hij is een onmisbare schakel in het team en kijkt langer uit dan zijn neus is. Hij houd zich bezig met een ieders werk en maakt er een gezellige sfeer van. Ruhi werkt in de verschillende afdelingen en zit vaak achter de kassa. Hij heeft veel kennis van de producten en weet veel over de planten en bloemen. Ook begeleid Ruhi alle leveranciers die goederen komen leveren.